Bila genom Sverige

Varför ska man åka utomlands på sommaren när man kan njuta minst lika mycket här i Sverige? Det finns nämligen en mängd roliga saker som man kan hitta på utan att behöva sätta sig på ett flygplan och åka till andra sidan kontinenten.

 

Att bila genom Sverige är ett utmärkt sätt att upptäcka nya och spännande platser. Du kan satsa på att besöka våra stora städer så som Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kan boka hotell i Malmö här. Men du behöver såklart inte bara besöka de stora städerna du kan lika gärna åka upp till Norrland och utforska skog och mark där. Kanske gillar du att plocka bär och svamp? Då ska du definitivt åka till Härjedalen. Härjedalen är nämligen Sveriges högst belägna landskap och har en fantastisk natur under såväl sommaren och vintern.

 

Det som är bra att tänka på när du ska bege dig ut och bila är att noga tänka över vad det är för typ av packning som du kommer att behöva. Dessutom är det klokt att investera i en bra kartatlas och en kompass. Har du tillgång till en GPS så underlättar det också något enormt, speciellt om du inte är van att läsa kartor.