Köp skidutrustningen nu, och spara pengar

Skidsäsongen är snart över, åtminstone i de södra delarna av Sverige. Men det betyder inte att vi som älskar skidåkning bara har anledning att sörja. Det finns en ljuspunkt, och det är reorna.

Om du har slitit ut något i din skidutrustning under den senaste säsongen, då är det smartast att köpa det med en gång, och inte vänta tills nästa skidsäsong börjar. Anledningen till detta är att många butiker rear ut sina lager av skidprylar i detta nu, och det därför går att göra riktiga klipp.

Använd rabattkoder och spara mer

Längskidåkning i fjällenIbland går det också att använda rabattkoder för att spara ännu mer pengar. Har du hittat något du är intresserad av att köpa på rean, kan du ofta hitta en rabattkod med lite googlande. Det finns också bloggar som tipsar om rabattkoder och specialerbjudanden om olika slag, så lägg till några sådana i din RSS-läsare.

När du hittat en rabattkod, läs villkoren noga. Vissa rabattkoder fungerar i kombination med reor och kampanjer, andra gör det inte. Ibland kan man dessutom lyckas kombinera detta med cashback, alltså återbäring. Mer om vilka tjänster som finns för att utnyttja återbäringen hittar du här.

Ett alternativ till att använda rabattkoder är att handla via sajter som säljer ut restlager. Campadre, som nyligen började gå med vinst, är en sådan. Och vem vet, kanske kan du hitta en rabattkod som funkar där också.

Glöm inte att träna

Passa också på att träna inför nästa säsong. Du kan både finslipa tekniken, och bygga upp styrka, kondition och explosivitet, inför den kommande vintern redan nu. I den här videon får du några tips.

Om man är ekonomiskt lagd, alltså vad vissa skulle kalla snål, är det lätt hänt att man bara sitter framför datorn och letar bra erbjudanden. Men det kommer inte att göra dig till en bättre skidåkare. Så glöm inte bort att träna. Sajten Baaam.se har några tips.