Härjedalen <3 Göteborg = sant

Att bo i Härjedalen är det många som gör, och trivs mycket bra! Och det är inte så konstigt, med sin vackra natur som bjuder in till många olika aktiviteter, som exempelvis skidåkning, vandring och fiskande. Det är alltså ingen slump att många trivs med sitt hem i Härjedalen, och aldrig skulle vilja flytta därifrån! Men även om man trivs nära naturen så händer det att man vill lämna sitt trygga Sveg, eller vart man nu bor, för en lite större stad, kanske bara för en helg eller så. Då är Göteborg ett utmärkt val! Att hålla sig till samma gamla västra kust, men i en helt annan stad som bjuder på en hel del roligheter är inget som man direkt tackar nej till. Ett tips: besök www.hotellgoteborg.info för att hitta ett hotell som passar ens tycke och smak, och sen är det i princip bara att ge sig av!

  • Att ta tåget till Göteborg från Härjedalen är det många som önskar att det kunde, men det går inte! Har ni hört på maken? Istället måste man åka via huvudstaden Stockholm, och även om det är trevligt att se Sverige så vill man ju bara komma fram till Göteborg! Så just nu är tåg kanske inte det bästa alternativet, men den som väntar på något gott…
  • Att hoppa in i bilen och köra mer till Sveriges andra största stad är ett bra alternativ! Inte bara är det alltid roligt med en road trip, utan man kan dessutom bestämma väg och takt själv. Vill man bränna ner på så kort tid som möjligt, eller passa på att stanna på några ställen på vägen för att verkligen se så mycket som möjligt? Det bestämmer man själv!

Det finns såklart fler alternativ på transport när man ska åka ner till Göteborg, det vet nog alla. Men man får inte glömma bort att även göteborgarna uppskattar Härjedalen, det är inte bara tvärt om! En del göteborgare åker gärna upp till Sveg och liknande för att campa under sommaren, något som är väldigt populärt! Man skulle nästan kunna säga att Härjedalen och Göteborg har en ömsesidig kärleksrelation till varandra, som bara växer för varje år som går!